GÜVENLİK

İdari kadrosu, öğretmen ve personeliyle Türkiye' nin geleceğine yatırım yapan bir eğitim kurumu olmanın gerektirdiği anlayışla; Pınar Eğitim Kurumları'na ilk adımlarınızı attığınızda sizi karşılayan yüzüdür. Öğrencilerin güvenliğini sağlamak üzere sertifikalı güvenlik personelleri, okul bahçesinde 365 gün, 24 saat değişik güvenlik noktalarında görev yaparak okul güvenliğini en üst noktada sağlar. Okul binalarının içi, giriş - çıkış noktaları ve diğer bazı noktaları, 24 saat boyunca güvenlik kameraları tarafından kontrol altındadır.

Facebook'ta Takip Et Twitter'da Takip Et RSS Servisi
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeşilay Caddesi No:36 Yenimahalle / Ankara Telefon: (312) 332 42 00 (05) - Faks: (312) 332 42 08 - E-Posta: bilgi@pinarkoleji.com

Web Tasarım Teknobay