Kayıt İşlemleri

2017-2018 eğitim öğretim yılı için ana sınıfı kayıtları başlıyor. 9 Haziran 2016 Cuma günü okulların kapanmasıyla birlikte okula yeni başlayacak öğrencilerin velileri için kayıt maratonu başlıyor. 2017-2018 eğitim öğretim yılı 18 Eylül 2017 Pazartesi Günü başlayacak. Önümüzdeki yıl kayıt yaptıracak olan öğrenciler için kayıt işlemleri şimdiden başlıyor.

Anaokulu ve kreş kayıtları; rehber öğretmenin görüşmesi ve hazır bulunuşluk değerlendirmesi sonrasında kontenjan uygunluğuna göre yapılmaktadır.

2017 ANA SINIFINA KAYIT YAŞI KAÇ?

Ana sınıfına kayıt için çocuğunuzun 48-66 ay arasında olması gerekiyor. 2017 yılında ana sınıfına kayıt olacak olan çocuklar 48-66 aylık çocuklar olacaktır. Eylül 2017 itibariyle 48 ayını dolduran ve 66 ayını geçmeyen çocuklar ana sınıfına kayıt yaptırabilecektir.

BU YIL ANASINIFINA KAÇ DOĞUMLULAR KAYIT YAPTIRACAK?

2017-2018 eğitim öğretim yılı için ana sınıfına 2012 Mart ayı ile 2013 Eylül ayı arasında doğan çocuklar kayıt yaptırabilecektir.

2017 KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER:

Bu sene başlayacak olan öğrenciler için ön kayıtta öğrenci velilerinden istenen belgeler aşağıdaki gibidir.

Anaokulu Ön Kayıt için Gerekli Olan Belgeler:

Öğrenci Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi

Öğrenci Velisi Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi

Nüfus Kayıt Örneği

Öğrenci Fotoğrafı

Aşı karnesi

Ön Kayıt Başvuru Formu (Okuldan Verilecek)