Veli Okul İş Birliği

Pınar Eğitim Kurumları olarak öğretmen veli görüşmelerine oldukça dikkat etmekteyiz. Okullarımızda bireysel veli görüşmeleri, sınıf veli çayları, veli ev ziyaretleri ve veli toplantıları yaparak velilerimizle sürekli iletişim halindeyiz. Okulumuzda veli toplantıları şu şekildedir;

1. Yılda iki defa velilerimiz için genel değerlendirme toplantıları yapılır.

2. Yılda en az iki defa velilerimiz için veli çayı toplantıları yapılarak öğrencimiz sınıf öğretmeni ve okul rehber öğretmeni tarafından bireysel değerlendirilir.

3. Velilerimiz, veli toplantılarının dışında da ihtiyaç duyduklarında randevu alarak idarecilerimizle ve öğrencimizin derslerine giren branş öğretmenleriyle bire bir görüşmeler yapabilirler.

4. Velilerimiz okul rehberlik servisinden önceden randevu alarak hafta içi

08.30-17.00 hafta sonu (cumartesi) 08.30-17.00 saatleri arasında rehber öğretmenlerimizle bireysel görüşebilirler.

5. Velilerimize, alanında uzman kişiler tarafından yıl boyunca aile eğitimleri ve seminerler düzenlenir.

6. Okul rehber öğretmeni ve sınıf öğretmeni ile birlikte okulda veli çayları düzenlenerek öğrencilerin gelişimleri veliyle paylaşılır.