FEN BİLİMLERİ LABORATUVARLARI

Öğrencilerimizin kullandıkları fen laboratuvarımız 24 öğrenci kapasiteli olup öğrencilerimizin gözlem, deney, araştırma yapmalarına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Fen ve Teknoloji laboratuvarında öğrencilerimizin işledikleri konu ve kavramlar doğrultusunda kullanabilmeleri için örnek modeller, maketler, renkli panolar, deney malzemeleri bulunmaktadır.

Öğrencilerimize tüm deneylerde kullanılmak üzere imkân ve şartları çok iyi sunan laboratuvarlarımız fizik, kimya ve biyoloji dersleri için ayrı ayrı tasarlanmıştır. Bu amaçla okulumuzda bulunan Fen laboratuvarları her türlü deneyin yapılabildiği araç ve gereçlerle donatılmış, deney ve araştırma yapma ortamı hazırlanmış olup laboratuvarlarımız bilgisayar teknolojisi ile desteklenmiştir.